top of page

UDSOLGT! + NYHEDER

Sensommeren er en mental tid. Det er årstiden for mave og milt - og milten siges at være meget mental. Det kan selvfølgelig føre til tankemylder og stress, men man kan også vælge at bruge den fordybende mentale energi lige nu til at få overblikket, skabe struktur og finde ny vej i det hele.


Jeg har brugt de sidste uger foran tegnebrættet og glæder mig til at begynde at lancere forskellige nye tiltag og forløb. Se mere om alt det nye længere ned i blogindlægget.


UDSOLGT!

Wow, der er nu udsolgt på alle workshops her i 2023. Jeg er overrasket over hvor hurtigt det er gået og jeg har endda oprettet et par ekstra workshops på forespørgsel 😊 Men nu planlægger jeg ikke flere i år, og jeg kan heller ikke love at lige præcis disse workshops kommer igen.

Jeg glæder mig meget til at se de af jer som deltager i løbet af efteråret og vinteren.


Der er stadig ledige pladser på kvindecirklen, som du kan være med i allerede fra på lørdag eller fra oktober, hvis du foretrækker det. Du er velkommen på en prøvegang for at se om det er noget for dig. Så skal du bare tilmelde dig HER.


Jeg har også fortsat nogle ledige pladser på mit 30-timers basis yin yoga kursus i november, hvor du bliver ført ind i yin yogaens univers, herunder den traditionelle kinesiske medicin, meridianbanelæren, basis-stillinger i yin yogaen og bindevævet. Alle kan deltage på kurset, og hvis du skulle få lyst til at fortsætte kan du nu også tilmelde dig næste modul i 2024 HER.

OBS! Der er nu lagt nye datoer for yin yogalærer-uddannelsen og kurserne i 2024 op HER.


NYHEDER

Og så glæder det mig meget at dele at jeg har arbejdet på både et nyt kursus og et nyt online forløb, som jeg glæder mig til at søsætte inden længe:


Kursus: Traditionel Kinesisk Medicin, Meridianbanelære og Årstidernes Energi

6. januar og 3. februar 2024 - læs mere og tilmeld dig HER


Som altid er der begrænsede pladser på mine fysiske events, og jeg ved igen ikke hvor længe jeg udbyder det fysiske kursus, da jeg lige nu har lyst til at formidle det videre som jeg har lært og så udvikle nyt.


14-dages online forløb: Traditionel Kinesisk Medicin, Meridianbanelære og Årstidernes Energi

Opstart 14. oktober 2023 - læs mere og tilmeld dig HER


NYE FORLØB

I løbet af efteråret vil jeg udvikle flere forløb som vil rette sig mere og mere mod den coachende tilgang som jeg også elsker. Jeg vil dele redskaber, teknikker, øvelser og viden, som jeg selv bruger til dagligt til at:


- holde overblikket på forskellige områder i livet

- finde ud af hvor jeg ønsker at sætte ind

- søge at skabe de vaner som er sunde for mig

- skabe de forandringer som jeg ønsker

- finde modet, lysten og motivationen

- skabe den rigtige struktur på en hverdag som er langt fra normen

- styrke selv-kærligheden, selv-accepten

- give slip på kontrollen og finde ind til tilliden, tiltroen og glæden

- lære mig selv bedre og bedre at kende

- nyde og dyrke det for mig gode liv


Og så meget mere! Og endelig en masse øvelser som hjælper mig til at lytte til intuitionen og mærke hvad der er rigtigt for mig, som hjælper mig til at stå stærkere i mig selv og som giver mig en følelse af mening og forbundethed - og jeg kunne blive ved. Jeg har studeret mig selv, andre mennesker, undersøgelser, teorier mm. på så mange områder i mange år. Og nu er det tid til at formidle det, som jeg har suget til mig, videre, så andre også kan få gavn af det. For det er netop det som giver mest mening i mit liv: Delingen. Jeg elsker at dele 🌸


Mere info vil følge i den kommende tid, men jeg da det hele stadig er på tegnebrættet er jeg selvfølgelig åben for ønsker og forslag på mail: kontakt@isabellesondergaard.dk


Men hold gerne øje med hjemmesiden i den kommende tid, hvis du er nysgerrig og vil være med fra start.


MEDLEMSKABER - nye priser pr. 1/10

De nye tiltag her i efteråret betyder også at det online univers snart bliver udvidet med en coachende del med fokus på den personlige vækst. Derfor er det ved at være sidste chance for at købe livstidsadgang til det online univers til kun 500 kr. Tilbuddet gælder til og med 1. oktober 2023 og kan stadig købes HER.


Den 1. oktober stiger prisen for livstidsmedlemskab og jeg introducerer også et årsmedlemskab.


Dette har selvfølgelig ingen betydning for dig som allerede har købt livstidsmedlemskabet. Du vil aldrig blive opkrævet yderligere og vil bare kunne nyde godt af at der kommer mere til. Det er samtidig min tak til dig for din støtte i en tid hvor verden vendte lidt på hovedet her hos mig 🙏


Hvis du er medlem vil du måske også opdage at der er oprettet en ny medlemsside med helt særlige rabatter og tilbud. Mere info følger snarest i et separat blogindlæg.


Med ønsket om et smukt efterår 🍁

Kærligst

Isabelle
91 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PASSION

Comentarios


bottom of page