top of page

VELKOMMEN I LYSKILDEN - ÅBNINGSTILBUD

Opdateret: 16. maj 2022

Tusind tak til de af jer som kiggede forbi til åbningsreceptionen i sidste uge det var sådan en glædelig dag og jeg var en smule overvældet over antallet af besøgende. Tusind tak for de mange smukke blomster, vin, chokolade og gaver som jeg blev beriget med!


Nåede du ikke forbi, skal du være velkommen forbi en anden gang til en kop te Og ellers skal du være velkommen til at kigge ind forbi HER og HER.


Jeg glæder mig så meget over at starte undervisningen op i det nye lokale og fik i anledningen af åbningen lyst til at samle nogle åbningstilbud til dig som modtager mit nyhedsbrev. Du finder tilbuddene længere nede i indlægget.


VELKOMMEN HOS LYSKILDEN

Der er blevet knoklet inden åbningsreceptionen. Føler mig simpelthen så taknemmelig over al den hjælp som jeg blev overøst med både fra byens bedste tømrer JOSK som sprang til og hjalp med at ordne mine gulve, da der nemlig var kæmpe huller i gulvene og. der manglede en lås på døren. Og så fik jeg hjælp til istandsættelse og rengøring i dag af min søde overfor-nabo Mia som ellers selv har travlt med at drive byens hyggelige café Salonen. Jeg glæder mig til at alle de fine samarbejder med byens skønne kollegaer. Hjemmesiden for Lyskilden er under udarbejdelse, men lanceres i den kommende tid på: www.lyskilden.info Du kan se en lille video fra den ene del af salen HER.


Lyskilden er klar til de første yogahold som starter i næste uge Jeg har plads til 10-12 deltagere i de to dele af lokalet. I den ene del af lokalet er der udsigt over Noret.

Mine hold her i maj og juni er udsolgte men du er altid velkommen til at skrive dig på venteliste/infoliste til ledige pladser på hold med opstart i august på: kontakt@isabellesondergaard.dk Og så er der selvfølgelig stadig plads på workshoppen i yin yoga med myosfascial release den 29/5 (du kan læse mere HER) og fodyoga-workshoppen den 18/6 (Du kan læse mere HER). Der er også et hav af andre spændende events på vej henover sommeren, herunder Kirtan med Hjertekald med Tara Devi og Mads Wæhrens i juli, Livmoderens Rite med min shamanistisk lærer Rikke, kvindecirkel med opstart i august og meget meget mere. Så hold gerne øje med min eventkalender HER.


ÅBNINGSTILBUD

Helt ekstraordinært vil jeg fejre åbningen med gode rabatter på events og ydelser. Du får derfor lige nu 20% rabat på nedenstående:

  • Kvindecirkel m. opstart i august (Tillbudspris: 2560 kr - spar 640 kr.) TILMELD

  • 30 timers fordybende yin yoga kursus (Tilbudspris: 3359 kr - spar 840 kr.) TILMELD

  • Personligt yogaforløb (Tilbudspris 1919 kr. - spar 480 kr) TILMELD

  • Udviklende coachingforløb på 6 gange (Tilbud: 2956 kr. - spar 739 kr.) TILMELD

For at benytte dig af rabatten skal du indtaste rabatkoden "åbning20%" ved køb igennem min webshop. Tilbuddene gælder til og med 31. maj eller så længe der er ledige pladser.


EVENTKALENDER

Opstart på fokusyoga (UDSOLGT) Mandag d. 16. maj kl. 16.30-18.00 Opstart på yin yoga (UDSOLGT) Ondag den 18. maj kl. 19.00-20.30 WORKSHOP: Yin yoga med selv-massage (MFR) (TILMELD) Søndag d. 29. maj kl. 9-13 Workshop: Fodyoga (TILMELD) Lørdag d. 19. juni kl. 14-16 Kirtan med Hjertekald (Tara Devi & Mads Wæhrens) (TILMELD) Søndag d. 24. juli kl. 15-17 - Early-bird pris: 75 kr Kvindecirkel 2022-2023 (10 gange henover 1 år) (LÆS MERE) Opstart 28. august kl. 10-14 Kursus: 30 timers fordybende yin yoga kursus (mere info følger) 17.-18. september 8.-9. oktober Alle events foregår i mit nye lokale Lyskilden, Algade 33 i Skælskør. Hold meget gerne øje med hjemmesiden eller send mig en mail hvis du ønsker at være den første til at få besked når der kommer nye events, da der vil være begrænsede pladser (10-12 deltagere) og ikke alt når at blive slået op på hjemmesiden.

49 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PASSION

Comentarios


bottom of page