top of page

VINTERFORLØB FOR BLÆRE-NYRE

FÆLLESOPSTART KUN 221 KR.


Sidste år havde jeg SÅ mange søde deltagere på mit vinterforløb og fik et hav af positive tilbagemeldinger. Det var et populært forløb med over 300 deltagere - og med god grund. Der er nemlig en masse gode øvelser på forløbet som gør så godt her i den kolde tid, hvor mange begynder at døje med ømhed og stivhed i lænd, ryg, skuldre og nakke. Der er også mange som begynder at mærke at blæren påvirkes i takt med at vi nærmer os den koldere tid på året, hvor mange døjer med blærebetændelser og inkontinens.


På forløbet bliver du introduceret for øvelser som kan afhjælpe nogle af generne og hjælpe dig med at genskabe balancen i blære-nyre som er knyttet til vinteren og påvirkes af kulde.


Jeg glæder mig derfor til at åbne op for tilmeldingen til forløbet igen. Du kan læse mere om forløbet HER.


Jeg fik så mange positive tilbagemeldinger efter vinterforløbet sidste år. Nedenfor ser du nogle af dem, og du kan finde mange flere HER.


TIDLIGERE DELTAGERE SIGER:

Tak for jeg har måttet være med. Det er så godt og jeg får det så meget bedre. Jeg lavede yoga i mine 20vere og var ikke klar over hvor godt det er. Jeg kan mærke hvor godt min krop får det 😃 tusind tak. Jeg ser frem til galde/lever kursus til foråret.

- Karenmarie


Jeg er i gang med dit vinterforløb og nyder det utrolig meget. Jeg er meget sensitiv/kritisk ifht mine undervisere og jeg synes du er helt fantastisk 🤩🤩 Du taler og instruerer lige tilpas, skaber mening og holder en dejlig uhøjtidelig stemning som stadig er yoga-værdig ♥️ 🙌🙏 Så 1000 tak for det!

- Lotte Fredslund-Hansen


Tusind tak for et rigtig godt Vinterforløb. Det var en meget positiv og mærkbar oplevelse for krop og sjæl. Dit måde at undervise og formidle viden på er fantastisk og jeg ser frem til at deltage på flere af dine forløb og ikke mindst at være medlem af dit online univers. Tak.

- Liselotte


Tak for endnu et dejligt forløb 🙏 Jeg har fået meget med mig, da du virkelig også er inde i den mentale del af kroppen. Jeg følte næsten programmet var lavet til mig🙏😊 Din tone, din rolige fremgangsmåde er bare så dejligt. Jeg er meget glad for din måde at du inspirerer på, jeg har fået stor udbytte af din måde at tænke på, det var næsten som om du var tilstede i min stue🙏❤️ Tak for nu, er glad for jeg fandt dig, og har fortalt andre om, de skulle prøve dig🙏❤️

- Mette


Tusind tak for et vidunderligt vinterforløb.

Selvom jeg har dyrket yoga i 20 år, er jeg blevet dybt inspireret. Kombinationen af yoga og akupressur er helt unik og virkelig genial. Jeg tager så mange gode ting med mig, som vil blive integreret i min daglige rutine.

En særlig positiv og konkret virkning af forløbet er roen til at sove igennem om natten. Som 60-årig har jeg nu i en del år måtte stå op midt om natten for at tisse. Jeg accepterede det som en naturlig del af at blive ældre. Men jeg er blevet klogere. Akkupresurprogrammet har gjort underværker, og nu kan jeg sove igennem. Mine skuldre er også holdt om med at genere mig om natten. Jeg er meget hypermobil, og har fået en forklaring om, at skuldrene bare falder sammen med alderen, trods meget sund livsstil både kostmæssigt og emotionelt. Men også her er jeg blevet klogere.

Så jeg takker af hele mit hjerte for din generøse og inderlig måde at dele din viden på og at undervise i.

Det har været hyggeligt at få din mail hver morgen. De sidste 14 dage har været præget af en bevidsthed om selvomsorg og fokus.

Det har været den rene fornøjelse, og jeg skal helt sikkert være med på forårsforløbet. Jeg anbefaler dig vidt og bredt til mine klienter og mine venner.

- Gilly Gall


Tusind tak for dit vinterforløb. Det har været et supergodt forløb. Jeg synes, jeg har fået rigtig meget ud af det. Du har en fantastisk måde at undervise på – let at forstå – og den mest behagelige stemme at lytte til. Og jeg skal i hvert fald på dit 3 måneders forløb nu.

- Bettina


Jeg blev fanget af din reklame - sikkert på facebook eller insta og tænkte hvad er dette for noget. Jeg er vant til at lave Iyengar yoga og havde ikke hørt om yoga specifikt målrettet nyre /blære. Det fængede mig. Jeg har gennemført hele programmet og været meget opslugt af forløbet. Suppen elsker jeg og jeg har ikke drukket koldt vand siden, du videregav viden om effekten af dette i kroppen. Jeg har det mærkbart anderledes i hele kroppen og min energi er i top. Jeg oplever en anden varme og tilpashed. Forløbet er skruet sammen på fantastisk vis, informativt og varieret og jeg har taget mange nye øvelser med mig især myofascial release delen. Din viden du deler ved henvisninger er rigtig dejlig og er med til at understøtte lysten til at fortsætte og holde fokus på vedholdenhed. Jeg har allerede meldt mig på næste forløb med 14 dages naturligt detox.. og tænker jeg skal være udvidet medlem efterfølgende. Så af hjertet tak for en fantastisk forløb og jeg glæder mig til mere.

- Charlotte


FÆLLESOPSTART 4. DECEMBER - KUN 221 KR.

Du kan deltage på forløbet med fællesopstart den 4. december til kun 221 kr.

Du tilmelder dig forløbet med fællesopstart HER.


VALGFRI OPSTART

Og du kan selvfølgelig også deltage på forløbet med valgfri opstart (imellem den 15. november og 15. februar) til 320 kr. Du tilmelder dig med valgfri opstart HER.
103 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PASSION

Comments


bottom of page