top of page

🎄 YOGAJULEKALENDER 🎄

December nÌrmer sig - og det er blevet tid til at lancere ürets yogajulekalender. Den første yogajulekalender, som jeg lancerede, var i 2015. Og jeg glÌder mig over endnu en gang at kunne sende daglige lüger ud til dig og forsøde og forsunde din jul.


Müske du netop i denne tid har brug for et kÌrligt dagligt indslag med inspiration, opløftende ord og øvelser som gør godt og nÌrer krop, sind og sjÌl.


Tilmeld dig ürets yogajulekalender og modtag hver dag en ny lüge pü mail med videoer, øvelser, viden, tips, sunde opskrifter og andet godt.


NĂĽr du tilmelder dig modtager du i alt 24 lĂĽger.

LĂĽgerne bestĂĽr primĂŚrt af kortere videoer pĂĽ 2-6 min. som du nemt kan finde tid til i din december mĂĽned. Der vil ogsĂĽ vĂŚre et par videoer undervejs pĂĽ 15-20 min. og endelig slutter vi den 24. december med et langt afstressende yin yoga program pĂĽ ca. 1,5 time, som du kan lave i dagene imellem jul og nytĂĽr.


Du für adgang til materialet undervejs i december müned og har adgang til materialet til og med den 31. december, sü du kan nü at gense programmer, øvelser mm. imellem jul og nytür.


KUN 95 KR. TIL DE FØRSTE 150 TILMELDTE

Normalprisen for julekalenderen er 320 kr. men de første 150 som tilmelder sig kan købe den til 95 kr.. i min webshop HER.


Julekalenderen kan ogsü sagtens købes som gave til din veninde, mand, datter, mor eller kollega - sü skriver du bare at det er en gave i emnefeltet ved køb. Du kan ogsü sende mig en mail pü: kontakt@isabellesondergaard.dk


Jeg glÌder mig til at forsøde og forsunde din jul!


128 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlĂŚg

Se alle

ComentĂĄrios


bottom of page