top of page

YOGAJULEKALENDER

December nærmer sig og måske du lige som jeg begynder at glæde dig til den hyggelige juletid. Jeg forbinder jul med lys, nærvær, samvær og ro. Jeg elsker at gå lidt i hi når det bliver mørkere, at sætte farten ned og bruge mere tid på gode blide lange yin stræk eller gode myofascial release-tryk på gulvet om aftenen - godt gemt væk under en dyne. For mig kan det noget helt særligt. Eller når jeg kommer hjem fra en god dag ude, så er der intet bedre end lige at smide benene op ad væggen 10 min. og bare fokusere på min vejrtrækning. Det kan noget. Juletid er for mig ikke kun tid til samvær med familie og venner, men også tid til mig selv. Tid til ekstra egenomsorg, meditation og refleksion over indre processer.


Jeg glæder mig derfor til igen i år at dele min yogajulekalender med dig, så jeg håber at den kan inspirere dig til også kan finde tid til dig selv her i de første 24 dage af december.


Kalenderen består af 24 låger med primært kortere videoer på 2-6 min. som nemt kan laves i den travle måned, men også et par længere videoer på 15-20 min. og endelig et dejligt langt program når vi nærmer os juleferien. Du har adgang til videoerne i hele december måned til og med 31. december, så du kan nå at gentage og lave de øvelser som gør dig særligt godt flere gange.


TIL DE FØRSTE 100 TILMELDTE:

Igen i år tilbyder jeg en særlige early-bird rabat til de første 100 tilmeldte:

95 kr. for hele julekalenderen. Derefter koster kalenderen 320 kr.


(Obs! Når alle pladser er afsat så skifter prisen automatisk til 320 kr. så du vil ikke være i tvivl ved køb)


Læs mere og tilmeld dig kalenderen HER.


GIV KALENDEREN I GAVE

Flere skriver og spørger mig om man kan forære kalenderen i gave til en veninde eller ven og det kan du selvfølgelig godt. Så skriver du bare modtagerens navn og email i feltet "Gavekort?". Jeg venter med at informere modtageren om gaven til dagen før opstart, så du selv har god tid til at give gaven og selvfølgelig lige sikre dig at modtageren ønsker at deltage og modtage de daglige mails fra mig :-)
114 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page