top of page

YOGANSK PÅSKEÆG 🐣

Så er det blevet påske - og jeg er kommet i forårshumør!


Påsken er en oplagt tid til at overraske og forkæle dem vi holder af. Tilbringe tid sammen - også når vi måske ikke kan være sammen fysisk helt på samme måde som vi plejer. Og vi trænger lige nu mere end nogensinde til fællesskab og forkælelse.


Så jeg har lavet to Yoganske Påskeæg, hvor du kan vinde et 14-dages forløb til dig og din veninde.


Jeg forærer de to påskeæg væk den 5. april kl. 20 på min facebook-side og instagramkonto.


Alt du skal gøre for at deltage er at gå ind på min facebookside og/eller instragram-konto, like opslaget og skrive hvilket forløb du ønsker at vinde til dig og din veninde.


Du må selvfølgelig gerne vise din veninde, at du tænker på hende ved at tagge hende.


Du kan vinde mine påskeæg her:

🐣 Instagram: isabelle_sondergaard


Du kan sagtens deltage på både facebook og instagram - det fordobler kun dine chancer, da jeg forærer ét påskeæg væk på hver side.


SÆRLIG VENINDE-PRIS

Hvis du og din veninde ikke kan vente med at komme i gang med forløbet, kan I også tilmelde jer allerede nu til en særlig venindepris på 400 kr. og skulle I være så heldige at vinde får I selvfølgelig refunderet jeres betaling.


I finder det særlige venindetilbud i min webshop HER.


Rigtig god påske! 🐥205 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Er du vred?

Σχόλια


bottom of page