top of page

VEJLEDNING

Velkommen som medlem i mit online univers 🌸

 

Som medlem af online universet får du fuld adgang til et omfattende bibliotek af programmer, øvelser, artikler, inspirerende indhold og eksklusive medlemsrabatter.

Mit online univers er skabt med ønsket om at støtte og guide dig i dit arbejde på forskellig vis med krop, sind og din personlige vækst.

Jeg vil så gerne at du kommer godt fra start, så lad mig dele min vejledning og info så du får mest ud af hjemmesiden.

 

MEDLEMSSIDE

Du får adgang til alt materialet og også medlemsrabatterne via medlemssiden, som du finder på hjemmesiden under menupunktet ”online univers” -> ”Medlemsside”.

medlemsside menu.png

Her er det direkte link til siden:

https://www.isabellesondergaard.dk/medlemsside

 

For at komme til videoerne skal bare klikke på den kategori, som du ønsker at udforske.

SORTERING

Under nogle kategorier som f.eks. yin yoga finder du i toppen af siden tre kasser ”kort (5-15 min)”, ”mellem 15 min-1 time” og ”lang 1-1,5 time” som hjælper dig med hurtigt at få vist alle videoer som hører til netop denne kategori.

Dvs. hvis du klikker på kort under kategorien yin yoga, så får du vist alle de kortere programmer for yin yoga.

Ønsker du at se alle videoer indenfor yin yoga-kategorien igen, skal du gå tilbage til ”yin yoga” via medlemssiden

Du har også mulighed for selv at søge imellem programmerne, da der under hver kategori ligger en bjælke hvor der står ”søg”. Her kan du f.eks. søge på ”galde” under yin yoga og får så vist alle yin yoga programmer for galden.

LOGIN

Hvis du ikke kan komme ind på medlemssiden er det fordi du skal logge ind først. Det er vigtigt at du logger ind med den mail, som du har brugt, da du oprettede dit medlemskab, da det er med den mail, at du har købt adgang til det online univers.

Du kan logge ind på hjemmesiden ved at klikke på ”log ind” i toppen af skærmen til venstre for logoet.

Du skal derefter logge ind med din e-mail og valgte adgangskode.

Hvis du ikke har oprettet et password eller har glemt dit password skal du bare klikke på "Har du glemt din adgangskode?" og så får du tilsendt nyt på mail.

 

Hvis du intet modtager så kig meget gerne i dit spamfilter, da mails fra hjemmesiden nemt havner der. Har du gmail eller hotmail kan mails også havne i en af dine andre indbakker, som f.eks. ”promoveringer” eller ”sociale netværk”.

 

APP / NEM ADGANG VIA MOBILEN

Du kan også få adgang til mit online univers via app, så du nemt kan gå til videoer, blog, forløb og webshop fra din telefon eller tablet. Du finder vejledningen til at hente og bruge app’en her:

https://www.isabellesondergaard.dk/post/nyt-gratis-app

 

MEDLEMSRABATTER

Du kan se alle medlemsrabatter når du scroller lidt ned inde på medlemssiden:

https://www.isabellesondergaard.dk/medlemsside

Medlemsrabatterne er personlige og kun er for dig som medlem af mit online univers.

ÅRSTIDSFORLØBENE

Blandt medlemsrabatterne finder du også ”De 5 Årstidsforløb” til reduceret pris. Indholdet i forløbene har du allerede adgang til via det online univers, da jeg har lagt alt materiale op så det er tilgængeligt for dig som medlem. Men skulle du ønske at blive guidet igennem hver årstid kan du tilmelde dig de 5 årstidsforløb, hvor du i hver årstid i en periode på 14 dage dagligt modtager en daglig mail med et særligt udvalgt tema for dagen og med link til mit forslag af programmer til årstiden. Du bliver derfor taget i hånden og motiveret til at lave forskellige relevante programmer igennem hver årstid, så du får mest muligt ud af dit medlemskab.

 

Har du allerede købt adgang til et eller flere årstidsforløb får du direkte adgang til programmerne i hvert forløb via medlemssiden.

PROFIL

 

Du finder din profil i toppen af hjemmesiden til venstre for logoet. Hvis der står ”log ind” i stedet for dit navn, så skal du bare logge ind for at komme ind på din profil.

Under din profil finder du menupunkterne: Profil, Abonnement, Min Ønskeliste, Synes godt om, Notifikationer, Min Konto og Indstillinger.

BLOGINDLÆG OG NOTIFIKATIONER

Du modtager også automatisk notifikationer på mail, så snart jeg har lavet et nyt blogindlæg. Dette kan du selvfølgelig altid vælge at slå fra inde på din profil under menupunktet ”indstillinger”.

Hvis der er blogindlæg som du er særligt glad for og gerne vil finde tilbage til så skal du bare give dem et ❤️ og så ligger de gemt under din profil under menupunktet ”synes godt om”.

OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB

Du kan nemt opsige dit medlemskab ved at gå ind under din profil på hjemmesiden, vælge abonnement, klikke på pilen ved siden af dit aktive abonnement og derefter vælge ”Opsig abonnement”. 

Alternativt kan du også sende din opsigelse til mig på mail: kontakt@isabellesondergaard, senest 5 hverdage før du ønsker at stoppe dit medlemskab.

 

Jeg håber at du får glæde og stor gavn af dit medlemskab 🙏

 

Kærligst

Isabelle

bottom of page