top of page

14-DAGES FORÅRSFORLØB FOR GALDE OG LEVER

14-dages forårsforløb for galde-lever. Fokus på dette forløb er på luften og bitterheden i kroppen. Da vi arbejder på galde og lever har forløbet desuden også en god naturlig udrensende virkning.

 

Så snart det bliver forår begynder mange at opleve symptomer på ubalance i galde-lever. Symptomerne kan være mange, herunder: 

 

- hovedpine

- migræne

- kramper

- kvalme

- oppustethed

- spændinger især i nakke og skuldre

- træthed

- blodsukkerproblemer

- fordøjelsesproblemer

- inflammationstilstande i kroppen

- vredesudbrud

På forløbet vil der være gode øvelser og råd, som kan afhjælpe, mindske og forebygge symptomerne. Alt efter ubalancens omfang kan du komme langt med gode øvelser, yoga, akupressur, den rigtige kost og at tage de rette forholdsregler i foråret.

Vi laver en masse gode yogaprogrammer, herunder blid yin yoga og øvelser, som styrker og hjælper med til at balancere energien i galde og lever. 

Energien knyttet til galde og lever er en opbyggende energi som ofte forbindes med vrede, irritation og bitterhed. En energi som kan bruges som brændstof til at nære ilden, hvis vi omfavner den og bruger den konstruktivt og dermed hjælpe os til at skabe de forandringer som vi ønsker. Foråret og energien er altså vigtig for sommerens udfoldelse og muligheder. 

PRIS

Prisen for hele forløbet er 320 kr. 

DET FÅR DU 

På dette skræddersyede forløb får du daglige mails med links til videoer med øvelser og programmer til at styrke og balancere energien i galde-lever her i foråret.

På dette 14-dages forårsforløb får du:

  • Daglige mails i 14 dage med inspiration og links til dagens video med øvelse eller program direkte i din indbakke

  • 6 lange yogaprogrammer á 1-1,5 time ( 3 x yin yoga, 2 x fokusyoga og 1 x fodyoga)

  • 7 kortere videoer med øvelser mm.

  • Akupressurprogram, årstidens råd, kostråd, vejrtrækningsøvelser, afspændinger og andet godt

  • Øvelser og inspiration til at arbejde med grænser og følelserne

Det hele foregår hjemme hos dig selv, så du kan lave det når og hvor du vil. Er der er dage, hvor du ikke kan deltage, så laver du bare programmerne en anden dag. Husk at du kan lave programmerne igen og igen så meget du vil, så der er intet der skal nås. 

meditation 6.jpg
cherry-tree-3109879_1920.jpg

PROGRAM -UGE 1

DAG 1:

Dagens tema: Foråret - kimen til det nye

Lang video: yin yoga for galde-lever​ (1,5 time)

DAG 2:

Dagens tema: Årstidens råd - galde/lever

​Kort video: akupressurprogram for galde-lever (17 min)

DAG 3:

Dagens tema: Galde-lever - udrensende fødevarer og urter

Kort video: udrensende tryk for organerne (8 min.)

DAG 4:

Dagens tema: Vrede, irritation og bitterhed

Lang video: fokusyoga for galde-lever (1,5 time)

DAG 5:

Dagens tema: Grænser og sattva

Video: Øvelser for halschakraet (25 min)

DAG 6:

Dagens tema: At stå fast - autencitet

Lang video: Fodyogaprogram (1 time)

DAG 7:

Dagens tema: Tolerence og rummelighed

Kort video: mindfulnessmeditation (5 min)

PROGRAM -UGE 2

DAG 8:

Dagens tema: Træk vejret

Kort video: vejrtrækningsøvelse (10 min)

DAG 9:

Dagens tema: Nervesystemet

Lang video: Yin yoga-program (1,5 time)

DAG 10:

Dagens tema: Spændinger

Kort video: akupressurtryk til hovedpinen (15 min)

DAG 11:

Dagens tema: Forventninger

Lang video: Fokusyoga (1,5 time)

DAG 12:​

Dagens tema: At give slip

Kort video (8 min.)

DAG 13:

Dagens tema: Tilgivelse

Kort video: Meditation/visualisering (23 min)

 

DAG 14:

Dagens tema: Brændstof til forandringen

Lang video: Yin yoga-program (1,5 time)

ØVELSER FOR HOVEDPINE, MIGRÆNE OG KRAMPER

På forløbet laver vi en masse yoga af forskellige art. Vi laver gode tryk (myofascial release) og stræk, der styrker energien i galde-lever og som hjælper os med at forebygge og afhjælpe ubalance i galde-lever. Ubalancer, som ofte viser sig i foråret som symptomer såsom hovedpine, migræne, kramper og vredesudbrud.

På forløbet laver vi blandt andet:

- Blide yin yoga programmer

- Fokusyoga for galde og lever

- Akupressur for galde-lever

- Beroligende vejrtrækningsøvelser

- Lette tryk til at tage spændingshovedpinen

- Fodyoga

- Let foamrolling til at slippe vreden

- EFT, Følelsesmæssig frigørelses teknik

- Simpel mindfulness meditation 

- Afspændinger

... Og meget mere!

sovende svane 2.jpg
2.jpg

ISABELLE SØNDERGAARD

Forløbet varetages af Isabelle Søndergaard, som er uddannet Coach, Yogalærer og Mindfulnes-instruktør. Isabelle har drevet eget yogacenter siden 2015 og har nu lanceret et online univers, hvor hun ønsker at dele sin viden, erfaringer og redskaber og støtte andre i deres personlige udvikling. Du kan læse mere om Isabelle HER.

Bliv taget i hånden igennem dette skræddersyede forløb sammen med Isabelle. Du vil komme godt rundt i temaer for krop, sind og sjæl. Et forløb som vil give dig fornyet energi, overskud og inspiration til foråret. 

strand - pigeon pose.jpg

TIDLIGERE DELTAGERE SIGER:

Tak for et fantastisk forårsforløb. Et forløb, hvis fysiske øvelser har givet ro, overskud og velvære i kroppen, men også et forløb som har givet stof til eftertanke og refleksion over evig tilbagevendende tankemønstre. Jeg kan kun sige, at dette her forløb, har gjort en mærkbar forskel for krop og sind for mig. Jeg vil også takke dig for al den skønne viden som du deler med os der er med, meget meget spændende. 

- Helle

Det var en meget positiv og mærkbar oplevelse for krop og sjæl. Dit måde at undervise og formidle viden på er fantastisk og jeg ser frem til at deltage på flere af dine forløb og ikke mindst at være medlem af dit online univers. Tak.

- Liselotte

Jeg er meget sensitiv/kritisk ifht mine undervisere og jeg synes du er helt fantastisk 🤩🤩 Du taler og instruerer lige tilpas, skaber mening og holder en dejlig uhøjtidelig stemning som stadig er yoga-værdig ♥️ 🙌🙏 Så 1000 tak for det!

- Lotte Fredslund-Hansen

Jeg har deltaget på flere af Isabelles online forløb. Jeg har nydt at følge dem, da Isabelle har en god måde at formidle hendes store viden på. Det har været nemt at gå til stillingerne gennem hendes guidning ud fra det niveau, jeg har været på, også selvom det foregår online.Isabelle sætter også teori på, og igennem denne, har jeg fået en større forståelse for, hvad stillingernes virkning har for kroppen. Ved at have deltaget i flere forløb, er der noget, der bliver velkendt, men der har stadig været nyt for mig i hvert forløb. Jeg vil helt sikkert deltage på flere forløb i fremtiden

- Louise

Tak for endnu et dejligt forløb, jeg var meget taknemmelig over at jeg kunne starte det op, når jeg var klar.🙏
Jeg har fået meget med mig denne gang, da du virkelig også er inde i den mentale del af kroppen. Jeg følte næsten programmet var lavet til mig🙏😊
Din tone, din rolige fremgangs måde er bare så dejligt. Jeg er meget glad for din måde at du inspirerer på, jeg har fået stor udbytte af din måde at tænke på, det var næsten som om du var tilstede i min stue🙏❤️
Tak for nu, er glad for jeg fandt dig, og har fortalt andre om, de skulle prøve dig🙏❤️

- Mette

Tusind tak for et vidunderligt vinterforløb.

Selvom jeg har dyrket yoga i 20 år, er jeg blevet dybt inspireret. Kombinationen af yoga og akupressur er helt unik og virkelig genial. Jeg tager så mange gode ting med mig, som vil blive integreret i min daglige rutine.

En særlig positiv og konkret virkning af forløbet er roen til at sove igennem om natten. Som 60-årig har jeg nu i en del år måtte stå op midt om natten for at tisse. Jeg accepterede det som en naturlig del af at blive ældre. Men jeg er blevet klogere. Akkupresurprogrammet har gjort underværker, og nu kan jeg sove igennem. Mine skuldre er også holdt om med at genere mig om natten. Jeg er meget hypermobil, og har fået en forklaring om, at skuldrene bare falder sammen med alderen, trods meget sund livsstil både kostmæssigt og emotionelt. Men også her er jeg blevet klogere.

Så jeg takker af hele mit hjerte for din generøse og inderlig måde at dele din viden på og at undervise i.

Det har været hyggeligt at få din mail hver morgen. De sidste 14 dage har været præget af en bevidsthed om selvomsorg og fokus.

Det har været den rene fornøjelse, og jeg skal helt sikkert være med på forårsforløbet. Jeg anbefaler dig vidt og bredt til mine klienter og mine venner.

- Gilly Gall

Tusind tak for dit vinterforløb. Det har været et supergodt forløb. Jeg synes, jeg har fået rigtig meget ud af det. Du har en fantastisk måde at undervise på – let at forstå – og den mest behagelige stemme at lytte til. Og jeg skal i hvert fald på dit 3 måneders forløb nu.

- Bettina

Tak for jeg har måttet være med. Det er så godt og jeg får det så meget bedre. Jeg lavede yoga i mine 20vere og var ikke klar over hvor godt det er. Jeg kan mærke hvor godt min krop får det 😃 tusind tak. Jeg ser frem til galde/lever kursus til foråret.

- Karenmarie 

Jeg er vant til at lave Iyengar yoga og havde ikke hørt om yoga specifikt målrettet nyre /blære. Det fængede mig.
Jeg har gennemført hele programmet og været meget opslugt af forløbet. Jeg har det mærkbart anderledes i hele kroppen og min energi er i top. Jeg oplever en anden varme og tilpashed. Forløbet er skruet sammen på fantastisk vis, informativt og varieret og jeg har taget mange nye øvelser med mig især myofascial release delen. Din viden du deler ved henvisninger er rigtig dejlig og er med til at understøtte lysten til at fortsætte og holde fokus på vedholdenhed. Jeg har allerede meldt mig på næste forløb med 14 dages naturligt detox.. og tænker jeg skal være udvidet medlem efterfølgende.
Så af hjertet tak for en fantastisk forløb og jeg glæder mig til mere.

- Charlotte

bottom of page