top of page

YIN YOGA-UDDANNELSE

Hvis du ønsker at fordybe dig i din egen praksis eller uddanne dig til yogalærer tilbyder jeg følgende muligheder: 


NÆRVÆRENDE OG PERSONLIG UNDERVISNING PÅ MIKRO-HOLD
Undervisningen foregår på mikrohold her hos mig i skovhuset nær Sorø. Jeg har igennem de mange år hvor jeg har undervist prøvet at undervise alt fra ene-undervisning til 50 deltagere og har opdaget at undervisning på mikro-hold kan noget helt særligt. På mine hold her i skovhuset er der kun 8 pladser og det betyder at der er rig mulighed for at gå dybt og arbejde individuelt. På mikro-hold er der god tid og plads til relevante spørgsmål og til at nørde forskelligheder og variationsmuligheder. Undervisningen bliver nærværende, intim og personlig og jeg nyder til fulde at kunne udbyde mikro-undervisning især i så fine naturlige rammer. Nogle af mine deltagere har udtrykt at de oplever mikro-undervisningen som mindre kommercielt og mere i yogaens ånd og jeg må som underviser give dem ret i at det føles helt rigtigt. Det giver mig mulighed for at give dét ekstra. 

Hvis du er nysgerrig på min 90-timers yin yoga uddannelse eller modulerne en
keltvis er du velkommen til at sende mig mail for yderligere info på: kontakt@isabellesondergaard.dk

ISABELLE EVITA SØNDERGAARD

Jeg er specialiseret i yin yoga og klassisk hatha yoga - og har arbejdet en del med at kombinere de to. Jeg er inspireret af både den vediske filosofi, som den klassiske yoga udspringer af, og den traditionelle kinesiske medicin, som yin yogaen udspringer af. De øvelser som jeg underviser i kommer derfor primært fra disse to retninger, men jeg kan godt finde på at inddrage andre øvelser også i min undervisning. 

 

Jeg er uddannet på ashram i Indien og efteruddannet i Danmark. Jeg har undervist fuldtid på egne hold og i virksomheder siden 2015 og har over 3000 timers undervisningserfaring med hands-on, hvor jeg har været i tæt kontakt med mine deltagere og lært en del af dem. 

 

Mit udgangspunkt er at vi er bygget forskelligt og bruger vores kroppe forskelligt. Derfor kan det kræve individuel vejledning at finde frem til de helt rigtige stillinger for os hver især. Jeg arbejder derfor ikke i så høj grad med alignment, selvom vi selvfølgelig samtidig skal passe på dine led, men i højere grad arbejder jeg med at vi skal finde ind til det som føles rigtigt for dig. 

profil 2.jpeg
bottom of page