top of page

ONLINE UNIVERS

Velkommen i mit online univers!

Velkommen i mit online univers!

Afspil video
ALLEREDE MEDLEM? KLIK HER!

Velkommen til Online Universet, hvor du får fuld adgang til et omfattende bibliotek af programmer, øvelser, artikler, inspirerende indhold og andet materiale. Se alle video-kategorier nedenfor. 

For at få fuld adgang til materialet i det Online Univers skal du være medlem. Du kan vælge at blive månedsmedlem, årsmedlem eller livstidsmedlem. Læs mere om medlemskaberne og BLIV MEDLEM HER

EKSKLUSIVE MEDLEMSRABATTER

Som medlem får du derudover også adgang til eksklusive rabatter på alle online forløb og bogen "De 5 Årstiders energi".

Se alle medlemsfordele for medlemskaberne HER

VIDEOBIBLIOTEK

NEDENFOR SER DU ALLE KATEGORIER I DET ONLINE UNIVERS

ANDRE DELTAGERE SIGER:

Jeg er i disse dage på opdagelse rundt i dit online univers, som jeg nu har adgang til. Det er utrolig hvor meget materiale du har lagt op! Hold da op hvor er der meget at nyde og lære fra🙏 Dejligt med adgang via app’en, som jeg først blev opmærksom på i dag 😊

- Gitte

Endnu engang tak for din live-streaming i går. Du er top professionel, grundig, godt tempo, skøn stemme. I love it! :-)

- Anne Hansen

Jeg sætter stor pris på din Yogaundervisning, som for mig er et pusterum og energiopbyggende i min dagligdag, hvor jeg finder ro. Isabelle formår at skabe en meditativ anerkende  atmosfære, hvor det enkelte menneske kan hvile i sig selv. Isabelle er omsorgsfuld og dygtig underviser, som man helt naturlig føler sig tryg ved.

- Bodil Sørensen

Jeg er meget sensitiv/kritisk ifht mine undervisere og jeg synes du er helt fantastisk 🤩🤩 Du taler og instruerer lige tilpas, skaber mening og holder en dejlig uhøjtidelig stemning som stadig er yoga-værdig ♥️ 🙌🙏 Så 1000 tak for det!

- Lotte Fredslund-Hansen

Tusind tak for et rigtig godt Vinterforløb. Det var en meget positiv og mærkbar oplevelse for krop og sjæl. Dit måde at undervise og formidle viden på er fantastisk og jeg ser frem til at deltage på flere af dine forløb og ikke mindst at være medlem af dit online univers. Tak.

- Liselotte

Tak for jeg har måttet være med. Det er så godt og jeg får det så meget bedre. Jeg lavede yoga i mine 20vere og var ikke klar over hvor godt det er. Jeg kan mærke hvor godt min krop får det 😃 tusind tak. 

- Karenmarie 

Tusind tak for dit vinterforløb. Det har været et supergodt forløb. Jeg synes, jeg har fået rigtig meget ud af det. Du har en fantastisk måde at undervise på – let at forstå – og den mest behagelige stemme at lytte til. Og jeg skal i hvert fald på dit 3 måneders forløb nu.

Bettina

Det har været inspirerende at deltage på sommerforløbet, så tusind tak for det. 

Jeg har taget nogle af tingene til mig og bruger dem dagligt. Mest af alt er jeg glad for din altid fantastiske yinyoga praksis.

Du har en helt unik måde at formidle øvelserne på, så det føles ubesværet at følge dine anvisninger.

Jeg kan også rigtig godt lide, at du specifikt laver programmer som følger årstiderne og deler din viden om virkninger for de forskellige organer og kropsdele.

Før var jeg i tvivl om jeg skulle fortsætte i Online Universet, men det er jeg ikke nu i skrivende stund og vil med glæde fortsætte som udvidet medlem på livestreaminger hver uge.

- Birgit

bottom of page