top of page

PERSONDATAPOLITIK

Dit privatliv er vigtigt

Det er vigtigt at du føler dig tryg, hvorfor dine personlige informationer selvfølgelig opbevares og behandles trygt og forsvarligt. For at kunne deltage i undervisningen skal du oprette dig som medlem. De oplysninger, som du giver ved tilmelding håndteres forsvarligt af Isabelle Søndergaards dataudbyder WIX, som lever op til kravene fra persondatalovgivningen. Alle køb håndteres af Stripe, som er et af de største og mest sikre internationalt godkendt betalingssystem. Alle personlige informationer, som du måtte oplyse i forbindelse med oprettelsen bliver opbevaret sikkert. Navn og mail-adresse er alle obligatoriske oplysninger ved oprettelsen. Hvis du også oplyser dit telefonnummer bruges dette kun til at kontakte dig ved aflysninger, ændringer i undervisningen og lignende. Isabelle Søndergaard har ikke andre personlige informationer opbevaret om dig som kunde, end de data, som du selv har adgang til i din profil.

 

Isabelle Søndergaard fraråder at du sender mails med særligt følsomme oplysninger. 

Beskyttelse af personlige informationer overfor tredjemand
Dine personlige oplysninger bliver aldrig videregivet til nogen tredjepart uden din tilladelse. Såfremt du tilmelder dig et event med en anden underviser igennem Isabelle Søndergaard kan din mail blive videredelt med underviseren. Isabelle Søndergaard vil ikke sælge, udleje eller handle med dine personlige oplysninger til markedsføringsformål. Isabelle Søndergaard kan indsamle statistik, men disse vil ikke muliggøre identifikation af individer, medmindre anden aftale foreligger. Hvis der skulle opstå nogen form for brud på datasikkerheden, som kan kompromittere dine personlige oplysninger, vil du blive underrettet af Isabelle Søndergaard om bruddet indenfor 72 timer efter at bruddet er blevet opdaget. 

Ved tilmelding og oprettelse giver du Isabelle Søndergaard tilladelse til at kontakte dig på mail med nyheder og markedsføring af events og lignende. Du har ret til at bede om at Isabelle Søndergaard stopper brugen af dine personlige data til markedsføringsformål.

Sikkerhedsprocedurer i forhold til oplysninger

Isabelle Søndergaard opbevarer og behandler dine oplysninger sikkert hos dataudbyderen (WIX). Systemet forhindrer ulovlig og uautoriseret adgang til dine personlige oplysningerne.

Ved coaching og personlige sessioner tages fysiske noter som ligeledes opbevares forsvarligt i et aflåst dokumentskab, hvortil kun Isabelle Søndergaard har adgang. 

Ændringer af oplysninger

Du kan til enhver tid​ ændre dine personlige oplysninger i din profil, hvis disse er forældede, utilstrækkelige eller forkerte. For at ændre dine oplysninger kræver det at du logger ind med det brugernavn og den adgangskode, som du valgte ved oprettelsen. Du kan til enhver tid få brugernavn og adgangskode gensendt på den mailadresse, som du har oplyst ved oprettelsen ved at klikke på "glemt password" eller ved personlig henvendelse. 

Sletning af oplysninger

Du kan til enhver tid bede om at få slettet din profil i systemet. Ved sletning fraskriver du dig retten til adgang til Isabelle Søndergaards Online Univers og anden øvrig undervisning. 

E-mail
Ved indmeldelse i systemet vil du fra tid til anden modtage mails med nyheder, ændringer og informationer omkring undervisningen. Ønsker du ikke at modtage informerende mailskan disse afmeldes på mail til: kontakt@isabellesondergaard.dk. 

Isabelle Søndergaard tillader sig dog at bruge din e-mailadresse til at bekræfte eventuelle bestillinger og til at besvare henvendelser, som du måtte foretage på mail eller telefon. 

Telefonnummer

Hvis du også oplyser dit telefonnummer i din brugerprofil i systemet bruges dette kun til at kontakte dig ved aflysninger, ændringer i undervisningen og lignende. 

Nyhedsbrev
Hvis du abonnerer på Isabelle Søndergaards nyhedsbrev vil din e-mail adresse kun blive brugt til det formål at sende dig nyhedsbrevet. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst ved at klikke på et link i bunden af mailen eller ved at sende en mail til: kontakt@isabellesondergaard.dk

Børnepolitik

Hvis du er under 18 år skal dine forældre eller en værge godkende din deltagelse i undervisningen og din oprettelse i systemet.

Børn under 15 år kan kun deltage i al undervisning både online og fysiske events sammen med en forælder/værge. 

Google Analytics

Ved anvendelse af denne side giver du Isabelle Søndergaard samtykke til at indhente tilgængelige demografiske og geografiske oplysninger igennem databehandleren Google Analytics, som Isabelle Søndergaard udelukkende bruger til at analysere trafikken på hjemmesiden. 

Samtykke
Ved brug af Isabelle Søndergaards hjemmeside og online system giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles og anvendes på den måde, der er fastsat i denne persondatapolitik. Eventuelle fremtidige ændringer i Isabelle Søndergaards persondatapolitik vil blive offentliggjort på denne side.

Handelsbetingelser og vilkår

Du kan læse handelsbetingelser og vilkår HER

bottom of page