top of page

30-TIMERS MODULER

Yin yoga basis - modul 1:
27.-28. april + 11.-12. maj TILMELD

 

Yin yoga udvidet - modul 2:
Datoer fastlægges i april/maj sammen med deltagere fra modul 1

 

Yin yoga - yogalærermodul:
Tilmelding på mail - forudsætter at du deltager på de andre moduler

 

Prisen pr. modul er 5.000 kr. 

Ved tilmelding til 90 timers uddannelse er prisen 13.550 kr.

Betalingen kan deles op i rater - se mulighederne i webshoppen HER

NÆRVÆRENDE OG INTIM UNDERVISNING PÅ MIKRO-HOLD
Undervisningen foregår på mikrohold her hos mig i skovhuset nær Sorø. Jeg har igennem de mange år hvor jeg har undervist prøvet at undervise alt fra ene-undervisning til 50 deltagere og har opdaget at undervisning på mikro-hold kan noget helt særligt. På mine hold her i skovhuset er der kun 8 pladser og det betyder at der er rig mulighed for at gå dybt og arbejde individuelt. På mikro-hold er der god tid og plads til relevante spørgsmål og til at nørde forskelligheder og variationsmuligheder. Undervisningen bliver nærværende, intim og personlig og jeg nyder til fulde at kunne udbyde mikro-undervisning især i så fine naturlige rammer. Nogle af mine deltagere har udtrykt at de oplever mikro-undervisningen som mindre kommercielt og mere i yogaens ånd og jeg må som underviser give dem ret i at det føles helt rigtigt. Det giver mig mulighed for at give dét ekstra. 

Hvis du er nysgerrig på min 90-timers yin yoga uddannelse eller modulerne enkeltvis er du velkommen til at sende mig mail for yderligere info på: kontakt@isabellesondergaard.dk

AEC78A39-195F-402C-BA9E-0D7748921B47.JPG
Myofascial release _ bolde.jpeg
IMG_5297.JPG
IMG_5814.jpg
F7F2DB0F-E85C-4423-812E-0221A78430CB.JPG
Zenliv 14 (1)_edited.jpg

ISABELLE EVITA SØNDERGAARD

Jeg er specialiseret i yin yoga og klassisk hatha yoga - og har arbejdet en del med at kombinere de to. Jeg er inspireret af både den vediske filosofi, som den klassiske yoga udspringer af, og den traditionelle kinesiske medicin, som yin yogaen udspringer af. De øvelser som jeg underviser i kommer derfor primært fra disse to retninger, men jeg kan godt finde på at inddrage andre øvelser også i min undervisning. 

 

Jeg er uddannet på ashram i Indien og efteruddannet i Danmark. Jeg har undervist fuldtid på egne hold og i virksomheder siden 2015 og har over 3000 timers undervisningserfaring med hands-on, hvor jeg har været i tæt kontakt med mine deltagere og lært en del af dem. 

 

Mit udgangspunkt er at vi er bygget forskelligt og bruger vores kroppe forskelligt. Derfor kan det kræve individuel vejledning at finde frem til de helt rigtige stillinger for os hver især. Jeg arbejder derfor ikke i så høj grad med alignment, selvom vi selvfølgelig samtidig skal passe på dine led, men i højere grad arbejder jeg med at vi skal finde ind til det som føles rigtigt for dig. 

profil 2.jpeg

TIDLIGERE DELTAGERE SIGER

Jeg var på udkig efter en yin yoga uddannelse, og frem dukkede Isabelles hjemmeside med billeder af hendes fantastiske hus i skoven og en beskrivelse af hendes kursus, som bare tændte noget inde i mig. Nu har jeg taget ialt 85 timers yin yoga kursus hos hende, og hele vejen igennem har Isabelles undervisning været autentisk, kompetent og alle pengene værd!

Hun er en guldgrube af viden indenfor yin yoga og traditionel kinesisk medicin, som også er en del af kurserne. Jeg føler mig maks klædt på til at optimere både min egenpraksis, og til at få en masse undervisningserfaring.

- Dorte Skovbo Heuser, Klinik Zentai, Haslev

bottom of page