top of page

FOREDRAG

Ønsker din virksomhed eller forening at inspirere medarbejderne eller jeres medlemmer til at finde balance, øge nærvær og styrke samarbejdet? Så er et skræddersyet foredrag med Isabelle Evita Søndergaard måske netop det som I søger.

 

FOREDRAG:

  • Foredrag "De 5 Årstiders Energi": Med udgangspunkt i bogen introduceres I for energien i årstiderne med udgangspunkt i på den traditionelle kinesiske medicin med teori og praktiske øvelser til at balancere energien i årstiden.

  • Mindfulness & Nærvær: Dyk ned i praksisorienteret mindfulness og lær at skabe øget opmærksomhed og koncentration i en travl hverdag.

  • Stress og Hjernen: Få indsigt i, hvordan stress påvirker hjernen, og lær effektive strategier til stresshåndtering.

  • Opdag dit potentiale: Udforsk de dybere lag af din personlighed og opdag, hvordan selvindsigt kan styrke personlig og professionel udvikling.

Foredrag tilpasses præcis efter din virksomheds eller forenings behov, og Isabelle Evita Søndergaard skaber en engagerende oplevelse, der både inspirerer og udfordrer tankemønstre.

.

Forespørgsler henvises til mail: kontakt@isabelleevita.dk, hvis I ønsker at arrangere et foredrag, der vil efterlade deltagerne inspirerede og motiverede.

REFERENCER OG TIDLIGERE KUNDER:

Isabelle Evita Søndergaard har holdt foredrag og undervist i flere større og mindre virksomheder og foreninger, herunder: 

RealDania, Konica Minolta, Lenovo, Gant og Biyun Foreningen for Medicinsk Qi Gong

ISABELLE EVITA SØNDERGAARD

Isabelle Evita Søndergaard er forfatter, foredragsholder, coach, yogalærer og mindfulness-instruktør. Hun har en kandidatgrad i interkulturel kommunikation og har skrevet speciale om kulturchok.

Isabelle har boet på ashram i Indien og har igennem mange år studeret den vediske filosofi og traditionelle kinesiske medicin, som danner grundlag for meget af hendes undervisning. 

 

Med over 3500 timers undervisningserfaring og med tusindvis af deltagere på sine årstidsforløb, har Isabelle samlet sin viden i bogen "De 5 Årstiders Energi", som hun selvudgav i 2021 og har solgt over 500 eksemplarer af. 

 

Tidligere deltagere udtaler: 

 

"Isabelle Evita Søndergaard er en passioneret foredragsholder og underviser, der med entusiasme, overblik og kreativitet kombinerer videnskab og fakta med spiritualitet og filosofi, hvorved hun bringer nye perspektiver og vinkler ind i sine foredrag. Hendes engagerende tilgang inviterer til refleksion og beriger publikum med friske synspunkter, der inspirerer til personlig og professionel udvikling."

profil 2.jpeg
bottom of page