top of page

90-TIMERS YIN YOGALÆRER UDDANNELSE

Uddannelsen består af i alt 3 moduler som strækker sig over 6 weekender:

  • Yin modul 1: basisstillinger, Traditionel Kinesisk Medicin (TCM), Meridianbaner 

  • Yin modul 2: : udvidet yin, Akupressur, EFT, Myofascial Release, og Vejrtrækningen

  • Yin modul 3 - yogalærermodul: 2 undervisningsweekender

Modulerne kan tages i det tempo du ønsker. Du kan tilmelde dig modulerne som de udbydes løbende. Pladserne afsættes efter først-til-mølle. 

Yin yoga basis - modul 1:
27.-28. april + 11.-12. maj 2024 TILMELD

 

Yin yoga udvidet - modul 2:
Datoer fastlægges i april

 

Yin yoga - yogalærermodul:

Datoer aftales efter modul 2

Alle dage fra 9.00-17.30. 

Yoga Skovhus.jpeg
yin%20og%20buddha_edited.jpg

TRADITIONEL KINESISK MEDICIN OG YIN YOGA 

Med udgangspunkt i min bog bliver du introduceret for den traditionelle kinesiske medicin, årstidernes energi og de 5 elementer. Teorien kobles til praksis i form af yin yogaen, så du vil kunne arbejde med kroppens energi på de forskellige årstider og derved forebygge og arbejde med symptomer og medvirkende årsager til ubalancer i kroppen. Du lærer hvor meridianbanerne løber i kroppen og at anvende yin yogaen til at arbejde med energien i kroppen.

 

INDHOLD PÅ UDDANNELSEN

Uddannelsen består af en kombination af praksis og teori, herunder: 

 

- Traditionel kinesisk medicin; yin/yang, de 5 elementer, energierne, organuret, sheng-ko-cyklussen, 

- Meridianbanelære

- Energiøvelser

- Følelsernes og kroppens sprog

- Bindevæv og anatomi

- Myofascial Release

- Intro til akupressur og EFT

- Oversigt over stillinger 

- Variationsmuligheder og skånehensyn

- Undervisningsteori

- Afspændingslære

- Træning i at undervise

- Vejledning i opstart af egen undervisning og forretning

Udover undervisningen får du et stærkt kærligt netværk af ligesindede, hvor vi lægger vægt på at hjælpe, støtte og opmuntre hinanden på vores rejser. Du har derfor mulighed for at få en kærlig hånd i ryggen fremad efter uddannelsen. 

HVEM KAN DELTAGE?

Alle kan deltage på uddannelsen uanset erfaring. Hvis du er yogalærer eller behandler kan kurset bruges som overbygning til din undervisning/behandling. 

Kurset kan tages af dig som: 

- er helt ny indenfor yin yogaen

- har basis-kendskab til yin yogaen ønsker at gå dybere og udvide din egen praksis

- ønsker at blive uddannet yin yogalærer og måske starte egne hold

- eller af dig som allerede underviser eller behandler og ønsker at efteruddanne dig

NÆRVÆRENDE OG PERSONLIG UNDERVISNING PÅ MIKRO-HOLD

Undervisningen foregår på mikrohold her hos mig i skovhuset nær Sorø. Jeg har igennem de mange år hvor jeg har undervist prøvet at undervise alt fra ene-undervisning til 50 deltagere og har opdaget at undervisning på mikro-hold kan noget helt særligt. På mine hold her i skovhuset er der kun 7 pladser og det betyder at der er rig mulighed for at gå dybt og arbejde individuelt. På mikro-hold er der god tid og plads til relevante spørgsmål og til at nørde forskelligheder og variationsmuligheder. Undervisningen bliver nærværende, intim og personlig. 

STED

Undervisningen finder sted i mit skovhus i Store Kastrup Skov ved Tystrup Sø ikke langt fra Fuglebjerg og Sorø. Adressen er Langebjergvej 11, 4250 Fuglebjerg. 

OVERNATNINGSMULIGHED

Hvis du kommer langvejs fra er der flere overnatningsmuligheder; du kan booke et gæsteværelse eller sove i telt i haven. 

Prisen er 375 kr. for overnatning i eget telt eller 725 kr. for ene-værelse fra fredag aften til søndag eftermiddag. 

Priserne inkluderer morgenmad (lørdag og søndag) og aftensmad (lørdag). 

Kontakt mig for reservation af seng indendørs i god tid, da der er begrænsede pladser. Først til mølle. Der er også mulighed for overnatning på B&B i området. 

IMG_5297.JPG
IMG_5814.jpg
gæsteværelse.JPG
IMG_6271.jpg

PRIS & TILMELDING

Uddannelsen koster 13550 kr. ved betaling på én gang. Du tilmelder dig med fuld betaling HER. 

 

Eller du kan dele betalingen op i 4 rater á 3500 kr. Første rate betales ved tilmelding, anden rate betales før 1. modul, tredie rate før 2. modul og fjerde rate før 3. modul. Du tilmelder dig ved betaling på første rate HER. 

Du har også mulighed for at tilmelde dig modulerne individuelt. Et modul består af 2 weekender og koster 5000 kr, svarende til 2500 kr. pr. weekend. Du kan se alle tilgængelige moduler i webshoppen HER

Tilmelding er bindende, da holdene er små. Deltager har dog mulighed for at finde en anden deltager som kan overtage sin plads inden uddannelsens start. 

Ved sygdom fra undervisers side tilbydes alternativ weekend/mulighed. Ved force majour (nedlukning og lignende) tilbydes alternativ undervisningsdato, online undervisning eller hvis underviser vurderer det nødvendigt pengene retur for den manglende del af uddannelsen.

Inkluderet i prisen:

- 12 dages undervisning (lørdag og søndag fra 9-17.30)

- Kompendier

- Min bog "De 5 årstiders energi"

- te og lette snacks 

- uddannelsesbevis 

 

Du skal selv medbringe frokost alle dage.

ISABELLE EVITA SØNDERGAARD

Jeg har specialiseret mig i yin yoga og klassisk hatha yoga - og har arbejdet en del med at kombinere de to. Jeg er inspireret af både den vediske filosofi, som den klassiske yoga udspringer af, og den traditionelle kinesiske medicin, som yin yogaen udspringer af. De øvelser som jeg underviser i kommer derfor primært fra disse to retninger, men jeg kan godt finde på at inddrage andre øvelser også i min undervisning. 

 

Jeg er uddannet på ashram i Indien og efteruddannet i Danmark. Jeg har undervist fuldtid på egne hold og i virksomheder siden 2015 og har over 3000 timers undervisningserfaring med hands-on, hvor jeg har været i tæt kontakt med mine deltagere og lært en del af dem. 

 

Mit udgangspunkt er at vi er bygget forskelligt og bruger vores kroppe forskelligt. Derfor kan det kræve individuel vejledning at finde frem til de helt rigtige stillinger for os hver især. Jeg arbejder derfor ikke i så høj grad med alignment, selvom vi selvfølgelig samtidig skal passe på dine led, men i højere grad arbejder jeg med at vi skal finde ind til det som føles rigtigt for dig. 

profil 2.jpeg

TIDLIGERE DELTAGERE SIGER

Jeg var på udkig efter en yin yoga uddannelse, og frem dukkede Isabelles hjemmeside med billeder af hendes fantastiske hus i skoven og en beskrivelse af hendes kursus, som bare tændte noget inde i mig. Nu har jeg taget ialt 85 timers yin yoga kursus hos hende, og hele vejen igennem har Isabelles undervisning været autentisk, kompetent og alle pengene værd!

Hun er en guldgrube af viden indenfor yin yoga og traditionel kinesisk medicin, som også er en del af kurserne. Jeg føler mig maks klædt på til at optimere både min egenpraksis, og til at få en masse undervisningserfaring.

- Dorte Skovbo Heuser, Klinik Zentai, Haslev

bottom of page