top of page

14-DAGES VINTERFORLØB FOR BLÆRE-NYRE

14-dages vinterforløb for blære-nyre. Fokus på dette forløb er på varmen i kroppen og kroppens naturlige udrensning. Forløbet har derfor også en god udrensende virkning.

Så snart den kolde tid får rigtigt fat begynder mange at opleve symptomer på ubalance. Mange døjer især med ømhed i lænd, ryg, skuldre og nakke - tydelige tegn på ubalance i blære-nyre. Af andre symptomer kan nævnes:

- Ømhed og "stivhed" i nakke, skuldre, ryg og lænd

- Blærebetændelse

- Hovedpine

- Svimmelhed

- Værken i knoglerne

- Dårlig blodcirkulation

- Kramper

- Øreproblemer

Symptomer som kan afhjælpes, mindskes og forebygges. Alt efter ubalancens omfang kan du komme langt med gode øvelser, yoga, akupressur, den rigtige kost og at tage de rette forholdsregler i vintertiden.

 

På forløbet vil der være gode øvelser og råd, som blandt andet kan afhjælpe og forebygge ømhed og stivhed i lænd, ryg, skuldre og nakke. Vi laver en masse gode yin stræk kombineret med blide tryk (myofascial release) i en god kærlig selv-massage. Egenomsorg og selvkærlighed er noget af det bedste, som vi kan dyrke i vintertiden. Vintertiden er tid til at vende blikket indad og styrke relationen til os selv. Dit forhold til dig selv er dit vigtigste forhold.   ​

PRIS

Prisen for hele forløbet er 320 kr. 

 

 

DET FÅR DU

På dette skræddersyede forløb får du daglige mails med links til videoer, artikler, live-streaminger og andet godt som kan styrke energien i blære-nyre her i vinteren.

På dette 14-dages vinterforløb får du:

  • Daglige mails i 14 dage med inspiration og links til dagens video eller artikel direkte i din indbakke

  • 6 lange yogaprogrammer á 1-1,5 time

  • 7 kortere videoer med øvelser mm.

  • Akupressurprogram, årstidens råd, opskrifter, afspændinger og andet godt

Det hele foregår hjemme hos dig selv, så du kan lave det når og hvor du vil. Er der er dage, hvor du ikke kan deltage, så laver du bare programmerne en anden dag. Husk at du kan lave programmerne igen og igen så meget du vil, så der er intet der skal nås. 

juleasana.jpg
dreamstime_l_132965093.jpg

PROGRAM - UGE 1

DAG 1:

Dagens tema: Egenomsorg og selvkærlighed

Lang video​

DAG 2:

Dagens tema: Årstidens råd - blære / nyre

Ekstra: akupressurprogram / kort video

DAG 3:

Dagens tema: Hold varmen!

Kort video

DAG 4:

Dagens tema: Blære - nyre

Lang video

DAG 5:

Dagens tema: Spis dig varm

Opskrift​

DAG 6:

Dagens tema: Introspektion

Kort video

DAG 7:

Dagens tema: Smid benene op

Lang video

PROGRAM - UGE 2

DAG 8:

Dagens tema: Cirkulation

Kort video

DAG 9:

Dagens tema: Naturlig udrensning

Lang video

DAG 10:

Dagens tema: Slap af

Kort video

DAG 11:

Dagens tema: Jordforbindelse

Lang video

DAG 12:​

Dagens tema: Frygt - at slippe frygten

Kort video

DAG 13:

Dagens tema: Tillid og tiltro

Kort video

DAG 14:

Dagens tema: Sov godt!

Lang video

ØVELSER FOR NAKKE, RYG OG LÆND

På forløbet laver vi en masse yoga af forskellige art. Vi laver gode tryk (myofascial release) og stræk, der styrker energien i blære-nyre og som hjælper os med at forebygge og afhjælpe ubalance i blære-nyre. Ubalancer, som ofte viser sig i den kolde del af året som forskellige gængse symptomer såsom ømhed i nakke, ryg og lænd, blærebetændelser, hovedpine, værken i knoglerne og dårlig blodcirkulation.

På forløbet laver vi blandt andet:

- Myofascial Release (MFR) - den gode selv-massage, som går dybt

- Akupressur for blære-nyre

- Venepumpeøvelser, som hjælper hjertets funktion

- Fodyoga, som stimulerer blodcirkulationen

- EFT, Følelsesmæssig frigørelses teknik

- Let meditation og afspændinger

- Blide yin yoga programmer

- Fokusyoga for den naturlige udrensning

... Og meget mere!

sovende svane 2.jpg
2.jpg

ISABELLE SØNDERGAARD

Forløbet varetages af Isabelle Søndergaard, som er uddannet Coach, Yogalærer og Mindfulnes-instruktør. Isabelle har drevet eget yogacenter siden 2015 og har nu lanceret et online univers, hvor hun ønsker at dele sin viden, erfaringer og redskaber og støtte andre i deres personlige udvikling. Du kan læse mere om Isabelle HER.

Bliv taget i hånden igennem dette skræddersyede forløb sammen med Isabelle. Du vil komme godt rundt i temaer for krop, sind og sjæl. Et forløb som vil give dig fornyet energi, overskud og varme i den kolde tid.

strand - pigeon pose.jpg

TIDLIGERE DELTAGERE SIGER:

Tak for jeg har måttet være med. Det er så godt og jeg får det så meget bedre. Jeg lavede yoga i mine 20vere og var ikke klar over hvor godt det er. Jeg kan mærke hvor godt min krop får det 😃 tusind tak. Jeg ser frem til galde/lever kursus til foråret.

- Karenmarie

 

Jeg er i gang med dit vinterforløb og nyder det utrolig meget. Jeg er meget sensitiv/kritisk ifht mine undervisere og jeg synes du er helt fantastisk 🤩🤩 Du taler og instruerer lige tilpas, skaber mening og holder en dejlig uhøjtidelig stemning som stadig er yoga-værdig ♥️ 🙌🙏 Så 1000 tak for det!

- Lotte Fredslund-Hansen

 

Tusind tak for et rigtig godt Vinterforløb. Det var en meget positiv og mærkbar oplevelse for krop og sjæl. Dit måde at undervise og formidle viden på er fantastisk og jeg ser frem til at deltage på flere af dine forløb og ikke mindst at være medlem af dit online univers. Tak.

- Liselotte

 

Tak for endnu et dejligt forløb 🙏 Jeg har fået meget med mig, da du virkelig også er inde i den mentale del af kroppen. Jeg følte næsten programmet var lavet til mig🙏😊 Din tone, din rolige fremgangsmåde er bare så dejligt. Jeg er meget glad for din måde at du inspirerer på, jeg har fået stor udbytte af din måde at tænke på, det var næsten som om du var tilstede i min stue🙏❤️ Tak for nu, er glad for jeg fandt dig, og har fortalt andre om, de skulle prøve dig🙏❤️

- Mette

 

Tusind tak for et vidunderligt vinterforløb.

Selvom jeg har dyrket yoga i 20 år, er jeg blevet dybt inspireret. Kombinationen af yoga og akupressur er helt unik og virkelig genial. Jeg tager så mange gode ting med mig, som vil blive integreret i min daglige rutine.

En særlig positiv og konkret virkning af forløbet er roen til at sove igennem om natten. Som 60-årig har jeg nu i en del år måtte stå op midt om natten for at tisse. Jeg accepterede det som en naturlig del af at blive ældre. Men jeg er blevet klogere. Akkupresurprogrammet har gjort underværker, og nu kan jeg sove igennem. Mine skuldre er også holdt om med at genere mig om natten. Jeg er meget hypermobil, og har fået en forklaring om, at skuldrene bare falder sammen med alderen, trods meget sund livsstil både kostmæssigt og emotionelt. Men også her er jeg blevet klogere.

Så jeg takker af hele mit hjerte for din generøse og inderlig måde at dele din viden på og at undervise i.

Det har været hyggeligt at få din mail hver morgen. De sidste 14 dage har været præget af en bevidsthed om selvomsorg og fokus.

Det har været den rene fornøjelse, og jeg skal helt sikkert være med på forårsforløbet. Jeg anbefaler dig vidt og bredt til mine klienter og mine venner.

- Gilly Gall

 

Tusind tak for dit vinterforløb. Det har været et supergodt forløb. Jeg synes, jeg har fået rigtig meget ud af det. Du har en fantastisk måde at undervise på – let at forstå – og den mest behagelige stemme at lytte til. Og jeg skal i hvert fald på dit 3 måneders forløb nu.

- Bettina

 

Jeg blev fanget af din reklame - sikkert på facebook eller insta og tænkte hvad er dette for noget. Jeg er vant til at lave Iyengar yoga og havde ikke hørt om yoga specifikt målrettet nyre /blære. Det fængede mig. Jeg har gennemført hele programmet og været meget opslugt af forløbet. Suppen elsker jeg og jeg har ikke drukket koldt vand siden, du videregav viden om effekten af dette i kroppen. Jeg har det mærkbart anderledes i hele kroppen og min energi er i top. Jeg oplever en anden varme og tilpashed. Forløbet er skruet sammen på fantastisk vis, informativt og varieret og jeg har taget mange nye øvelser med mig især myofascial release delen. Din viden du deler ved henvisninger er rigtig dejlig og er med til at understøtte lysten til at fortsætte og holde fokus på vedholdenhed. Jeg har allerede meldt mig på næste forløb med 14 dages naturligt detox.. og tænker jeg skal være udvidet medlem efterfølgende. Så af hjertet tak for en fantastisk forløb og jeg glæder mig til mere.

- Charlotte

bottom of page