top of page

200-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE

Uddannelsen består af i alt 7 moduler som strækker sig over 14 weekender henover ca. 2 år og fordeler sig på:

  • 85-timers yin yoga uddannelse - læs om uddannelsen HER 

  • 85-timers klassisk hatha yoga uddannelse - info og datoer på vej for forår 2024. 

  • 30 timers mindfulness, meditation og satsang

 

Hver del kan tages individuelt så man vil kunne begynde at undervise undervejs i uddannelsen og opbygge erfaring inden uddannelsen slutter. Hvis ønsket ikke er at blive yogalærer kan man sagtens deltage på de dele af uddannelsen som man ønsker, da den udbydes i moduler: 

  • Yin modul 1: basisstillinger, Traditionel Kinesisk Medicin (TCM), Meridianbaner 

  • Yin modul 2: variationer, hensyn, Myofascial Release, Akupressur, EFT og vejrtrækningen 

  • Yin modul 3: undervisningsmodul + opfølgningsdag

  • Hatha modul 1: basisstillinger, solhilsener, intro til vedisk filosofi, vejrtrækning,

  • Hatha modul 2: variationer, hensyn, vedisk filosofi, ayurveda, organer & kirtler

  • Hatha modul 3: undervisningsmodul + opfølgningsdag

  • Mindfulness, meditation, satsang, mantraer

 

Modulerne kan tages i vilkårlig rækkefølge, dog kræver de udvidede moduler for yin yoga og klassisk hatha yoga at man har basis-viden enten fra basis-modulet eller fra anden uddannelse eller egen erfaring. 
 

Prisen pr. modul er 5.000 kr. 

Ved tilmelding til 85 timers uddannelse er prisen 13.550 kr. og ved tilmelding til hele 200-timers uddannelsen er prisen 29.750 kr. 
 

 

 

 


NÆRVÆRENDE OG PERSONLIG UNDERVISNING PÅ MIKRO-HOLD
Undervisningen foregår på mikrohold her hos mig i skovhuset nær Sorø. Jeg har igennem de mange år hvor jeg har undervist prøvet at undervise alt fra ene-undervisning til 50 deltagere og har opdaget at undervisning på mikro-hold kan noget helt særligt. På mine hold her i skovhuset er der kun 7 pladser og det betyder at der er rig mulighed for at gå dybt og arbejde individuelt. På mikro-hold er der god tid og plads til relevante spørgsmål og til at nørde forskelligheder og variationsmuligheder. Undervisningen bliver nærværende, intim og personlig og jeg nyder til fulde at kunne udbyde mikro-undervisning især i så fine naturlige rammer. Nogle af mine deltagere har udtrykt at de oplever mikro-undervisningen som mindre kommercielt og mere i yogaens ånd og jeg må som underviser give dem ret i at det føles helt rigtigt. Det giver mig mulighed for at give dét ekstra. 

Hvis du er nysgerrig på min 200-timers yogalærer-uddannelse, 90-timers yin yoga uddannelse, 90 timers klassisk hatha yoga uddannelse eller modulerne enkeltvis er du velkommen til at sende mig mail for yderligere info på: kontakt@isabellesondergaard.dk

AEC78A39-195F-402C-BA9E-0D7748921B47.JPG
Myofascial release _ bolde.jpeg
IMG_5297.JPG
IMG_5814.jpg
F7F2DB0F-E85C-4423-812E-0221A78430CB.JPG
Zenliv 14 (1)_edited.jpg

ISABELLE EVITA SØNDERGAARD

Jeg har specialiseret mig i yin yoga og klassisk hatha yoga - og har arbejdet en del med at kombinere de to. Jeg er inspireret af både den vediske filosofi, som den klassiske yoga udspringer af, og den traditionelle kinesiske medicin, som yin yogaen udspringer af. De øvelser som jeg underviser i kommer derfor primært fra disse to retninger, men jeg kan godt finde på at inddrage andre øvelser også i min undervisning. 

 

Jeg er uddannet på ashram i Indien og efteruddannet i Danmark. Jeg har undervist fuldtid på egne hold og i virksomheder siden 2015 og har over 3000 timers undervisningserfaring med hands-on, hvor jeg har været i tæt kontakt med mine deltagere og lært en del af dem. 

 

Mit udgangspunkt er at vi er bygget forskelligt og bruger vores kroppe forskelligt. Derfor kan det kræve individuel vejledning at finde frem til de helt rigtige stillinger for os hver især. Jeg arbejder derfor ikke i så høj grad med alignment, selvom vi selvfølgelig samtidig skal passe på dine led, men i højere grad arbejder jeg med at vi skal finde ind til det som føles rigtigt for dig. 

profil 2.jpeg
bottom of page