top of page

8-UGERS FODYOGA-FORLØB

Vær god ved dine fødder - hele året. Dine fødder er dit fundament. Det er din base. Tænk på at dine to små fødder bærer hele din krops vægt igennem hele dagen - igennem livet. De er samtidig dine støddæmpere, og består af et hav af muskler, knogler og led, så vi bør huske at træne dem - ligesom vi træner andre kropsdele. Faktisk vil jeg vove at påstå at fødderne er noget af det vigtigste - hvis ikke det vigtigste som vi kan træne. Mange skader kommer nemlig fra fødderne. Hvis fundamentet er skrøbeligt eller skadet vil det sprede sig til andre dele af kroppen. 

 

På dette online forløb modtager du hver uge en mail med inspiration, tips, information om fødderne og en øvelse eller fodyogaprogram så du kan  arbejde med dine fødder i dit eget tempo og henover en længere periode. 

 

Der er intet mere skønt end at slippe fødderne fri, mærke kontakten til græs og sand under fødderne og pleje dem godt. 

Alle kan have gavn af forløbet, da fødderne er noget af det vigtigste at arbejde med.

Forløbet er især godt for dig som lider med eller ønsker at forebygge:

- Nedsunken forfod

- Platfodethed

- Ømhed i fodfoden fra hulfod

- Gigt i fødderne

- Knyster

- Hammertæer

- Fodsmerter / ømhed fra lange dage på fødderne

 

PRIS

Hele forløbet koster 320 kr. 

 

​​Du får adgang til materialet løbende i forløbet og har efterfølgende livstidsadgang til materialet, så længe dette online univers eksisterer. 

903f99_a17c66b0afb944d4a93372432b690c63~mv2.jpg
D4F3B15A-3947-4664-ADB6-A8E562937DDF.JPG

DET FÅR DU

På forløbet bliver du taget godt i hånden, så du kan komme ned i fødderne, og finde gode råd og tips til at passe og pleje dem godt. Når vi arbejder med fødderne arbejder vi også med grounding, så det gør godt på flere niveauer. 

Du modtager i alt 8 mails henover 8 uger. Hver anden uge modtager du et længere program á 30 min - 1,5 time. Efter forløbet har du selvfølgelig fortsat adgang til materialet efter forløbet slutter - lige så længe dette online univers eksisterer. 

På dette 8-ugers forløb får du:

  • - 4 længere fodyogaprogrammer (á 30 min - 1,5 time)

  • - Mindst 4 kortere fodøvelser (á 5-10 min)

  • - Program med venepumpeøvelser for benene (ca. 15 min)

  • - 8 mails med tips, inspiration, information og viden om fødderne

Det hele foregår hjemme hos dig selv, så du kan lave det når og hvor du vil. Er der er dage, hvor du ikke kan deltage, så laver du bare programmerne en anden dag. Husk at du kan lave programmerne igen og igen så meget du vil, så der er intet der skal nås. 

Bolde.jpg
fødder.jpeg
Fodyoga.jpg
fødder.jpeg
Skærmbillede 2022-06-11 kl. 10.30.33.png

ISABELLE SØNDERGAARD

Forløbet varetages af Isabelle Søndergaard, som er uddannet Coach, Yogalærer og Mindfulnes-instruktør. Isabelle har drevet eget yogacenter siden 2015 og har nu lanceret et online univers, hvor hun ønsker at dele sin viden, erfaringer og redskaber og støtte andre i deres personlige udvikling. Du kan læse mere om Isabelle HER.

Bliv taget i hånden igennem dette skræddersyede forløb sammen med Isabelle. Du vil komme godt rundt i temaer for krop, sind og sjæl. Et forløb som vil give dig fornyet energi, overskud og varme i den kolde tid. 

strand - pigeon pose.jpg

TIDLIGERE DELTAGERE SIGER:

 

Tusinde tak for jeg fik mulighed for at deltage i dit 8 ugers fod-yoga forløb.

Både min mand og jeg har stor glæde af det, både under og efter.

Vi kommer virkelig rundt i alle ømme punkter og effekten kan efterfølgende mærkes.

Du er, som i dine andre forløb, super god til at fortælle hvilke dele af kroppen de forskellige punkter på og under fødderne er knyttet til. Du fortæller let og naturligt teori under øvelserne, samt giver alternative forslag til udførelse af øvelser.

De enkelte øvelser varierer fra 3 min. til 60 min. Så man kan fint passe dem ind, når man har tid.

Jeg elsker fod/finger øvelsen, hvor man fletter finger og tæer, og får spredt tæerne. Efter nogle gange, kan jeg tydelig mærke forskel.

Den sidste balanceøvelse er også noget vi helt sikkert vil praktisere. Vi giver vores allerbedste anbefalinger.

- Annette Appel 

Jeg har deltaget på Isabelles 8 ugers fodyogaforløb, og det var virkelig godt!

Jeg har fået en hel ny bevidsthed omkring mine fødder og ankler, og er så glad for de simple øvelser, at jeg laver flere af dem dagligt.

Isabelle underviser på en god og behagelig måde. Hun har en dejlig ro over sig, og man føler hver gang,  at man gør noget godt for sig selv - det er selvforkælelse!

Mine bedste anbefalinger til fodyoga programmet!

- Louise

 

Jeg har været meget glad for fodyogaforløbet.  Der har været mange givende videoer og ny viden. Zoneterapi og massage med en bold har været særligt godt.

Med tak for alt det du i øvrigt bidrager med i onlineuniverset.

- Krestine

​​

bottom of page