top of page

KORTE OG STILLE PROGRAMMER

Opdateret: 25. jun. 2021

KORTE PROGRAMMER

Flere medlemmer fra mit online univers har den seneste tid efterspurgt kortere programmer. Til den travle hverdag, som et kort program man kan starte dagen med eller når børnene er lagt i seng og man ikke har 1,5 time til et fuldt program. Og det forstår jeg så godt. Jeg vil jeg også rigtig gerne tænke flere kortere programmer ind i mit online univers.


STILLE PROGRAMMER

Som du måske ved elsker jeg at dele ud af et tema eller det som måtte komme til mig i timen, men nogle gange har vi også bare brug for stilhed. Der sker så meget lige nu og mange af os er en smule overvældede over igen at skulle være omkring andre mennesker igen ovenpå lang tid med nedlukning. Vi kan måske ikke helt rumme al den aktivitet og påvirkning fra andre mennesker og deres energisystemer, når vi har gået alene eller med få mennesker omkring os i længere tid. Det giver god mening. Så hvis du føler dig træt eller hurtigt mættet så husk din alene-tid. Tag dig tid til dig selv og lad op. Meditation er godt, yoga er selvfølgelig godt, og du kan måske også bare smide benene op ad væggen i 10 min. og stirre lidt op i loftet eller bare lukke øjnene. Være lidt med dig selv og mærke dig selv igen.


Jeg vil derfor også lægge flere stille-yin-yoga programmer op i mit online univers i den kommende tid.


GRATIS 15 MIN RYGPROGRAM

I dag vil jeg dele et af mine korte programmer med dig. Det er et 15 min. rygprogram som er særligt godt for kontor-ryggen,


Alt du skal bruge er en måtte og en blok. Hvis du ikke har en blok kan du bruge en meditationspude, en bolster eller en stabel bøger, men husk selvfølgelig at mærke efter.


Obs! Hvis du har rygproblemer skal du selvfølgelig mærke efter og tage de forholdsregler, som er nødvendige for dig.


Du finder videoen med det korte rygprogram HER. Videoen er tilgængelig til og med 15. maj.


253 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page