top of page

FODYOGA HELE SOMMEREN

Som du nok ved elsker jeg fodyoga! Og jeg glæder mig til workshoppen med fodyoga den 10. juni, hvor vi i 2,5 time arbejder fødderne godt igennem med en kombination af blide stræk og gode styrkende øvelser. Du vil blive overrasket over hvordan tiden flyver og hvor godt du får det i fødderne af øvelserne.


Mange af øvelserne er fantastiske til at afhjælpe smerte og ømhed i fødderne. Jeg har igennem tiden haft mange deltagere som haft døjet med nedsunken fodfod, været platfodet, haft hammertæer, gener fra gigt i fødderne, hælsporer og andet som har haft glæde af øvelserne. Og netop derfor er det så vigtigt at få delt øvelserne.


Problemer med fødderne kan sprede sig til gener, stivhed og skader andre steder i kroppen og det er aldrig for sent at gøre noget ved det.


Workshoppen koster kun 325 kr. så alle har mulighed for at deltage. Der er begrænsede pladser, og stadig ledige pladser tilbage.


Du kan læse mere om fodyoga-workshoppen HER.

SUNDE FØDDER HELE SOMMEREN: 8 UGERS ONLINE FODYOGAFORLØB

Igen i år kan du gøre noget godt for dine fødder hele sommeren ved at deltage i mit 8-ugers online fodyoga forløb til sunde og glade fødder hele sommeren. Du modtager en mail hver uge med et ugentligt tema og link til video/program for fødderne. Og du har adgang til videoerne/programmerne hele sommeren - til og med 31. august. Du tilmelder dig 8-ugers forløbet HER.
80 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Er du vred?

Comments


bottom of page