top of page

FORDYB DIG I YIN YOGAENS UNIVERS – 30 timers kursus i maj og juni 2024
Fordyb dig i yin yogaens univers og få indgående kendskab til den traditionelle kinesiske medicin med mit 30-timers kursus i yin yoga med traditionel kinesisk medicin. Kurset er en enestående mulighed for at udforske den dybe, regenererende og meditative yogaform og få både teori og praksis ind under huden.


Yin yoga er så meget mere end de fysiske stillinger; det er en holistisk tilgang til fysisk, mental og følelsesmæssig velvære, der kombinerer traditionel kinesisk medicin med den mere moderne anatomiske forståelse. På kurset dykker vi ned i yin yogaens essens, hvor teori og praksis smelter sammen for at skabe en dybere forståelse af, hvordan yin yoga er et værdifuldt redskab for både krop og sind.


Nogle af emnerne som vi udforsker på kurset:

  • Traditionel Kinesisk Medicin (yin/yang, elementerne, organuret, sheng-ko-cyklus)

  • Meridianbanelære (Du kommer til at kende meridianernes løb i kroppen med start og slut-punkter)

  • Bindevævsteori og forståelse

  • Anatomi og kroppes forskelligheder

  • Årstidernes energier; herunder råd, temaer, følelser mm.

  • Energiøvelser

  • Basis yin yoga-stillinger og variationer


Da jeg elsker at dele, vil du bliver fyldt med information på kurset, og vi kommer omkring flere emner end de ovenstående. Jeg vil ikke kunne lade være.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset erfaring. Du kan tage kurset som nybegynder, erfaren yin yoga-udøver, behandler eller yogalærer. Du kan tage kurset for din egen skyld eller fordi du ønsker at dele yin yogaen videre med andre. Uanset din baggrund og erfaring vil du blive klædt godt på.


Datoer: 25.-26. maj og 8.-9. juni 2024.

Tid: Lørdag og søndag fra 9:00 til 17:30.

Sted: Langebjergvej 11, 4250 Fuglebjerg, placeret i naturskønne omgivelser ved skoven og nær Tystrup Sø.

Pris: 5000 kr. for fuldt kursus, inklusive alt kursusmateriale og adgang til online univers i kursusperioden.

Tilmelding: Du tilmelder dig kurset HER.


Inkluderet i kursusprisen er 30 timers undervisning, adgang til mit online univers i kursus-perioden, et detaljeret kursuskompendium, min bog "De 5 årstiders energi", te og snacks. Frokost medbringes selv.


Tidligere deltagere siger:

Jeg har været til to fantastiske moduler med yin yoga hos Isabelle. En uddannelse hvor du bliver undervist over flere moduler i stræk af bindevæv, meridianbaner og akupressur mm. Undervisningen foregår som en blanding af teori og masser af praksis, hvor Isabelles store viden og inspirerende undervisning knytter de forskellige dele sammen til en holistisk forståelse af kroppens mekaniske og energetiske processer.  Og hele tiden med et fokus på at alle kroppe er forskellige og at øvelser og stillinger derfor skal tilpasses den enkelte. ”Det er ikke hvordan det ser ud men hvordan det føles”. Kurset foregår på små hold, hvor der er god tid til gradvist at indlære og afprøve det underviste på egen krop. Det er på alle måder en meget givende og autentisk undervisning, som jeg fuldt og helt kan anbefale alle som er interesseret i yin yoga.

- Gitte


Jeg var på udkig efter en yin yoga uddannelse, og frem dukkede Isabelles hjemmeside med billeder af hendes fantastiske hus i skoven og en beskrivelse af hendes kursus, som bare tændte noget inde i mig. Nu har jeg taget ialt 85 timers yin yoga kursus hos hende, og hele vejen igennem har Isabelles undervisning været autentisk, kompetent og alle pengene værd!

Hun er en guldgrube af viden indenfor yin yoga og traditionel kinesisk medicin, som også er en del af kurserne. Jeg føler mig maks klædt på til at optimere både min egenpraksis, og til at få en masse undervisningserfaring.

- Dorte Skovbo Heuser, Klinik Zentai, Haslev


Du tilmelder dig kurset HER.
78 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentarer


bottom of page