top of page

FORÅRET: SURE GRØNNE FØDEVARER

I den traditionelle kinesiske medicin (TCM) betragtes grønne sure fødevarer som gavnlige for galde og lever. Galde og lever er jo knyttet til foråret, som vi er på vej ind i. Derfor kan det være en god idé at tænke i at spise grønne sure fødevarer i den kommende tid og sæson.


Hvilke fødevarer er så grønne og sure? Der findes en del forskellige grønne fødevarer. Nogle fra den traditionelle kinesiske medicin, som f.eks. grøn te og andre som vi i vores danske natur har brugt igennem tiderne, og som faktisk har en gavnlig virkning på galde og lever.


Jeg har samlet en lille kombineret liste til dig herunder:

  1. Grøn te

  2. Kål, især alle grønne kålarter

  3. Citron

  4. Æble, særligt sure æbler

  5. Kiwi

  6. Artiskok

  7. Blegselleri

  8. Skvalderkål

  9. Ramsløg

Henover foråret vil jeg dele gode opskrifter, tips og andet godt som er gavnligt for galde og lever her i min blog og i mit nyhedsbrev, som du altid kan tilmelde dig HER, hvis du ikke vil gå glip af nyheder og indlæg. Som ny modtager af nyhedsbrevet modtager du en rabatkode på 10% til udvalgte produkter i min webshop.


OPSKRIFTSSIDE FOR MEDLEMMER

Hvis du er medlem af mit online univers vil du også kunne finde opskrifterne og endnu flere på min opskriftsside som vil blive opdateret løbende HER.


158 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PASSION

Comments


bottom of page