top of page

SIDSTE CHANCE!

Så er det ved at være sidste chance, hvis du ønsker at købe alle 5 årstidsforløb til 500 kr. og deltage her i løbet af sommeren, da jeg sætter sommerforløbet i gang med opstart den 1. juli.


Jeg lukker for tilgangen i morgen aften kl. 20, så hvis du skal nå at være med på sommerforløbet er det sidste chance.


Du får ubegrænset adgang til materialet efterfølgende og kan derfor se alt materiale igen og igen - så længe mit online univers eksisterer, og det regner jeg da med at det kommer til et godt stykke tid endnu 😊 Andet ville være ærgerligt.


Hvis du køber de 5 årstidsforløb til 500 kr. efter 1. juli vil du derfor først kunne start op til 15. august, når jeg sætter sensommerforløbet i gang. Du vil således altså starte med sensommerforløbet og så slutte med sommerforløbet næste sommer.


Jeg ved ikke hvor længe jeg udbyder tilbuddet, da det vil betyde at jeg i hver årstid fortsat skal igangsætte forløb og ind i mellem lave support, og da jeg skal videre i konteksten bliver det formenlig sidste udkald med opstart til sensommerforløbet. Så vent ikke for længe, hvis du har planer om at deltage og få ubegrænset adgang til materialer for alle 5 årstider.


Du tilmelder dig alle 5 årstidsforløb til 500 kr. med opstart på sommerforløbet 1. juli her:


Obs! Som noget nyt har jeg også nedsat både mit 8 ugers fodyoga-forløb (læs mere HER) og mit naturlige detox-forløb (læs mere HER) til 95 kr.Rigtig god sommer!


86 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page