top of page

SKOVHUSET

🌟 I går overtog jeg nøglerne til min nye bolig og nye undervisningslokaler 🌟


Jeg har lÌnge drømt om at finde bolig i skoven, og da jeg sü endelig sendte et ønske ud om det dukkede det op nÌste morgen i min indbakke. Jeg turde faktisk ikke helt tro pü det og blev ogsü en smule overvÌldet over muligheden. Men det var den prÌcise størrelse og placering som jeg havde ønsket, sü det var tydeligt at det var en gave fra universet. Blev helt overvÌldet af tanker og følelser omkring om jeg nu var klar til det osv. Jeg har manifesteret en del før og har füet stor respekt for det. Det betyder ikke at man ikke skal ønske men man kender sjÌldent konsekvenserne af sine ønsker, derfor er det vigtigt at de kommer fra hjertet. Sü man mü lÌre sit hjerte at kende - eller i hvert fald stole pü det. Samtidig mü man ogsü tage nogle risici i livet.

Heldigvis var det en beslutning som jeg langsomt voksede mig klar til selvom jeg ellers nemt kan drøne derudaf. Og nu er jeg sü her hvor jeg netop har overtaget nøglerne til denne dejlige bolig og jeg glÌder mig sü meget til at falde pü plads i de nye rammer.


Jeg flytter ind i den tidligere skovfogedbolig ved Store Kastrup Skov i güafstand til Tystrup Sø i det smukkeste bakkede landskab. Der er sü mange muligheder i boligen og der bliver fin plads büde inde og ude til workshops, retreats og alt det shamanistiske naturarbejde som jeg glÌder mig til at kunne dykke endnu mere ned i og dele ud af.


EVENTS TIL SENSOMMER/EFTERÅR

Jeg glÌder mig til at byde velkommen med en skøn halvdagsworkshop i yin yoga med myofascial release den 10. September kl 10-14.30. Du kan lÌse mere HER. Der vil kun vÌre 8 pladser pü workshoppen.

Jeg glÌder mig ogsü virkelig meget til at starte kvindecirkel op i skoven til september. En kvindecirkel hvor vi mødes en gang om müneden til yoga, deling og dybere arbejde. Der er stadig ledige pladser hvis du skal nü at vÌre med. Du kan lÌse mere HER.

Du kan ogsĂĽ deltage pĂĽ mit fordybende 30-timers yin yoga kursus som strĂŚkker sig over to hele weekender i oktober og november - lĂŚs mere HER.

Og endelig sü gÌster Hjertekald med Tara Devi og Mads WÌhrens skovhuset med en kirtankoncert i oktober. Der vil løbende komme flere events til sü hold øje med eventkalenderen HER.


275 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlĂŚg

Se alle

Er du vred?

Comments


bottom of page