top of page

SOMMER-GIVE-AWAY

Jeg håber at du nyder sommeren, sommerenergien og de lune(fulde) dage lige så meget som jeg gør. Jeg er kommet i gavehumør og forærer derfor lidt forskellige præmier væk!


Henover sommeren vil jeg lave et par konkurrencer som du kan deltage i på forskellig vis. Hold meget gerne øje med min blog her på min hjemmeside og min facebook-side, hvor jeg deler konkurrencerne.


FØRSTE-GIVE-AWAY

Du kan allerede nu deltage i lodtrækningen om skønne sommerpræmier i både min almindelige facebook-side, som du finder HER og i min lukkede facebook-gruppe, som du finder HER. Der er altså dobbelt så stor chance for at vinde, hvis du deltager begge steder.

Præmier:

  • E-bogen "De 5 Årstiders Energi" (læs mere HER)

  • 14-dages sommerforløb for hjerte-tyndtarm (læs mere HER)

  • 8 ugers fodyogaforløb (læs mere HER)

  • 1000 kr. rabat på mit sommerretreat den 7.-12. august (læs mere HER)

For at deltage i konkurrencen på min facebook-side skal du bare like opslaget på siden og for at deltage i konkurrencen i min lukkede gruppe skal du være medlem af gruppen og så bare like opslaget i gruppen, så jeg ved at du gerne vil vinde en af gaverne og eventuelt skrive i kommentarfeltet hvilken gave du gerne vil vinde.


Der er især gode vinderchancer i den lukkede gruppe, da det er en lille lukket gruppe. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at invitere veninder til at deltage i konkurrencen ved at invitere dem ind i gruppen.


Jeg trækker vindere af første give-aways søndag den 11. juli kl. 17.


Konkurrencerne er selvfølgelig ikke associeret med eller støttet af facebook.


104 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Er du vred?

コメント


bottom of page