top of page

UNIK WORKSHOP MED YOGI MADHAV

Min yogalærer og gode kollega Yogi Madhav kommer til Danmark og besøger mig i juni! Og det er derfor en helt unik og enestående mulighed for at blive undervist af en af verdens dygtigste yogalærere.


Madhav og jeg skal tale om samarbejdsmuligheder bl.a. i udlandet og vi kunne derfor ikke lade være med at arrangere en enkelt workshop med ham, når han nu var i landet. Jeg er så glad for at det endelig er lykkedes at få Madhav til Danmark, da han er meget efterspurgt i udlandet. Så det er altså en helt enestående mulighed for at blive undervist af en af de dygtigste yogalærere i verden i mine øjne.


Yogi Madhav har en helt særlig væren hvor man mærker hans fine rene hjerte, som påvirker undervisningen på en tryg, rolig og nærværende måde. Han er en virkelig dygtig formidler med stor bevidsthed og insigt i krop, sind og sjæl. Jeg kan varmt anbefale deltagelse i workshoppen.

Det bliver sådan en fin oplevelse.


WORKSHOP: TRADITIONAL YOGA AND YOGA PHILOSOPHY WITH YOGI MADHAV

3. juni kl. 13-17

Pris: 550 kr.


Vi starter med kun at udbyde 8 pladser i tilfælde af regn, men hvis vejret tillader det åbner vi op for flere deltagere da vi så kan være ude i haven. Så vent ikke for længe med at tilmelde dig, hvis du vil have en af pladserne.


Alle kan deltage uanset niveau og erfaring - så lad dig endelig ikke intimidere af Madhavs niveau.

Indtægterne fra workshoppen går ubeskåret til Yogi Madhavs rejseomkostninger til og fra Danmark og prisen er derfor overkommelig så alle har mulighed for at deltage.


Du kan læse mere og tilmelde dig workshoppen på min hjemmeside HER.48 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page