top of page

YIN YOGA, TRADITIONEL KINESISK MEDICIN & MERIDIANBANER

Nu er deltagerne igennem deres 30-timers yin yoga kursus som fordelte sig over to weekender i februar og marts, hvor de har fået grundig indsigt i yin yogaens basis-stillinger, bindevævet, den traditionelle kinesiske medicin og meridianbanelæren.


Jeg var meget imponeret over hvor hurtigt deltagerne sugede al viden til sig og at de allerede efter første weekend kendte de 12 hoved-meridianbaner, banernes overordnede løb i kroppen samt endepunkterne på hænder og fødder. Vi har lavet meridianbanestrygninger og energiøvelser, snuset til myofascial release og udforsket bindevævet og kroppenes anatomi og forskelligheder igennem basisstillinger for fødder, ben, hofte, balle, ryg/overkrop, skuldre og arme. Og vigtigst er nok at deltagerne på egen krop har mærket effekten af øvelserne i deres egen praksis på kurset.


MODUL 2 - YIN YOGA, TCM og AKUPRESSUR

Det har været et kursus med god energi og udveksling på mange planer. Og glædeligt var det da også at samtlige deltagere meldte sig til næste 30-timers modul i min 85-timers yin yoga uddannelse.

På næste modul vil vi nørde særlige stillinger, variationer og skånehensyn, akupressur, reflekszoner og myofascial release, EFT og følelsernes sprog, og dykke dybere ned i den traditionelle kinesiske medicin.


Det er ikke en forudsætning at man har deltaget på modul 1 for at kunne deltage på modul 2, så længe man har basisviden indenfor TCM, meridianbaner og yin yoga. Modul 2 ligger i maj/juni og kan bookes til særpris på 4200 kr. lige nu i min webshop. Der er få ledige pladser tilbage på modulet, som du kan tilmelde dig HER.

MODUL 1 - BASIS YIN, TRADITIONEL KINESISK MEDICIN & MERIDIANBANER

Basis-kurset i yin yoga, traditionel kinesisk medicin og meridianbaner (modul 1) udbydes igen til september - du kan allerede nu booke din plads på holdet. Der er kun 7 pladser pr. kursus, som afsættes efter først-til-mølle i min webshop HER.

Du kan også læse om hele mine 85-timers yin yoga uddannelse HER.


53 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Er du vred?

Comments


bottom of page